SOLLICITATIE-TOOLKIT

ZÓ GEEF JE EEN BOOST AAN HET VINDEN VAN EEN NIEUWE BAAN!

SOLLICITATIE-TOOLKIT

ZÓ GEEF JE EEN BOOST AAN HET VINDEN VAN EEN NIEUWE BAAN!

Weet je wat je ideale baan is?
In welke functies je talenten het beste naar voren komen?
Welke branches mogelijkheden voor jou bieden?
Kortom, ben je klaar om de arbeidsmarkt te betreden?

Maar…. ontbreekt het aan tijd en aandacht om met een duidelijke focus te solliciteren? Wil je meer ondernemen om je doel te bereiken, in actie komen totdat je die nieuwe baan hebt gevonden?

Dan is deze sollicitatie-Toolkit iets voor jou.
Met Ellen of Estra, loopbaanprofessionals van Elqui, als klankbord, vraagbaak én als spreekwoordelijke stok achter de deur.
Tijdens een loopbaansessie van 2 uur bespreken we jouw Sterke Punten Analyse en maken we samen een Plan van Aanpak: wat ga je concreet doen om je doel te bereiken?
Dit plan bestaat uit 3 onderdelen:

 1. een persoonsprofiel
 2. een zoekprofiel
 3. een actieplan. Hoe kom je van de huidige in de gewenste situatie? Dit actieplan voldoet aan de SMART eisen: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden; wat ga je precies doen en wanneer?

Tijdens het gesprek komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • De talententhema’s uit de Sterke Punten Analyse die je van tevoren hebt gemaakt
 • Netwerken: een beter beeld verkrijgen van gewenste functie(s) en branche(s) door het voeren van netwerkgesprekken. Hoe kom je in contact met de juiste mensen?
 • Solliciteren: het optimaliseren van CV en sollicitatiebrieven, het actief zoeken naar vacatures in de media en via Jobdigger (Elqui beschikt over de licentie van een vacaturezoekmachine welke actuele, passende vacatures in kaart brengt van nagenoeg alle corporate vacaturesites, jobboards en social media) en het voorbereiden en evalueren van sollicitatiegesprekken.
 • Social Media: hoe profileer je jezelf met behulp van Social Media; LinkedIn profiel optimaliseren, aansluiten bij groepen en het inzetten van social media bij het vinden van vacatures op LinkedIn en via Twitter

In onze vacaturezoekmachine Jobdigger maken we een profiel op maat voor je aan, zodat je dagelijkse email-alerts krijgt met de voor jou passende vacatures. Vervolgens zullen we je door middel van e-coaching blijven volgen: we houden contact over de voortgang van het Plan van Aanpak; hoe verlopen je sollicitatieactiviteiten, de netwerkgesprekken, de acties die je gepland hebt? Gedurende drie maanden staan we tot je beschikking om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen met tips en adviezen tijdens het solliciteren.

Investering: € 495,-

Resultaat
In drie maanden tijd:

 • heb je een duidelijke focus op het vinden van een nieuwe baan
 • ontvang je gedurende drie maanden dagelijks een mail-alert met alle passende vacatures die op internet gepubliceerd zijn waarop je kunt solliciteren
 • maak je optimaal gebruik van jouw en ons netwerk
 • ben je online zichtbaar op LinkedIn en twitter
 • heb je de beschikking over een professionele sparringpartner met kennis van de arbeidsmarkt

Zoek je een oprecht geïnteresseerde loopbaancoach die jou stimulerend naar die nieuwe baan leidt, dan ben je bij Elqui aan het juiste adres!

“Solliciteren was voor mij eerst iets waar ik erg tegenop zag. Estra heeft me doen realiseren dat dat ontzettend meevalt. En dat is een goed gevoel! Gisteren ben ik bij mijn nieuwe baan begonnen.”

Julia Prins

Medewerker commerciele binnendienst

“Door te onderzoeken wat mijn sterke punten zijn, kon ik me met meer overtuiging en enthousiasme presenteren in sollicitatiegesprekken. Dit resulteerde binnen zes weken in een nieuwe baan.”

Marianne Roes

Directiesecretaresse, bij Provincie Gelderland

JA! Ik wil een boost geven aan het vinden van een nieuwe baan

Zoek je een oprecht geïnteresseerde loopbaancoach die jou stimulerend naar die nieuwe baan leidt, dan ben je bij Elqui aan het juiste adres!

 

Toolkit bestellen

Pin It on Pinterest