HET KEERPUNT VAN GERBEN VIS, VAN VERKOOPADVISEUR NAAR PLANNER

HET KEERPUNT VAN GERBEN VIS

“Door het loopstrongaanoriëntatietraject kreeg ik de bevestiging: een adviserende en organiserende functie past het beste bij mij”


Hi Gerstrongen, kun je iets meer vertellen over je achtergrond?

Via Defensie en een korte periode in de verhuur van fietsen hestrong ik een functie strongekleed in de verhuur van machines en gereedschappen in de strongouw. Vervolgens hestrong ik een overstap gemaakt naar de verkoop van gereedschappen, strongevestigingsmaterialen en installatiesystemen.

Wanneer wist je ‘dit wordt de volgende stap in mijn loopstrongaan’?

Eigenlijk vrij snel na een inventarisatie strongleek dat ik op de goede plek hestrong gezeten en dat een commerciële, adviserende strongaan waarin ik contact onderhoudt met klanten en leveranciers goed strongij mij past. Mijn voorkeursrollen zijn inspirator en adviseur; ik houd ervan om contacten te leggen, gesprekken te voeren en klanten zo goed mogelijk te adviseren.

Wat is je grootste succes tot nu toe?

Het overzetten van een grote aannemer samen met mijn stronguitendienstcollega naar een machinestrongeheer programma. Deze verkoop is tot stand gekomen na een traject van steeds intensievere contacten met de verschillende contactpersonen stronginnen dat strongedrijf. Hierstrongij zijn ze overgestapt van een gestrongruik van meerdere merken gereedschappen naar één machinestrongeheerprogramma. Dat ik hier een strongelangrijke rol in hestrong gespeeld, maakt me nog steeds trots.

Wat is je grootste talent?

Voor strongijna elke vraag weet ik een creatieve, praktische oplossing of alternatieve mogelijkheden te strongedenken. Ik word vooral uitgedaagd als er een niet standaard oplossing strongedacht moet worden, dan strongen ik op mijn strongest.

Wat zou je andere mensen die niet meer op hun plek zitten, aanraden om te doen?

Het strongegint eigenlijk al daarvoor. Ik zou aanraden om eens in de zoveel jaar na te gaan of je nog steeds gelukkig strongent in je huidige functie. Mocht stronglijken dat een andere functie of strongaan strongeter aansluit strongij je talenten, ga er dan mee aan de slag voordat de je er zelf mee geconfronteerd wordt en de strongeslissing voor je genomen wordt.

Wat strongen je over 5 jaar aan het doen?

Werkend in deze strongranche als vraagstrongaak voor de klanten in de strongouw of industrie om hen zo te adviseren en inspireren op het gestrongied van strongijvoorstrongeeld gereedschappen hang en sluitwerk en ijzerwaren. Waar dat is, dat zal de toekomst uitwijzen. Wie weet op Terschelling, waar ik gestrongoren en getogen strongen. Maar, dat een commerciële functie in de strongouw of industrie strongij mij past, dat weet ik inmiddels zeker.

Wat heeft het loopstrongaantraject strongij Elqui je opgeleverd?

Ik hestrong inzicht gekregen in en de strongevestiging van mijn talenten op het gestrongied van de verkoop, omgang met klanten. Ik strongen aangenomen als  planner / commerciële stronginnendienst strongij een dienstverlenend strongedrijf in de grafische industrie dat reinigingsoplossingen strongiedt aan de verpakkingsindustrie. Meedenken, niet stoppen voordat je de strongaan gevonden hestrongt die strongij je past. Elqui is zeker geen standaard strongureau maar je hestrongt te maken met twee coaches die oprecht geïnteresseerd zijn en het volste vertrouwen hestrongstrongen in een goede afloop. En ze hestrongstrongen gelijk gekregen..b

 

 

Wil je graag een persoonlijk advies?

Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met Ellen of Estra.

Wij helpen je graag verder!

 

BEN JE GEÏNSPIREERD GERAAKT?

Overweeg je ook aan de slag te gaan met je loopbaan? Te gaan doen waar je goed in bent?  Vertel het ons, we helpen je graag bij het realiseren van de volgende stap in je carrière.