reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip

LOOPBAANCOACH ARNHEM

Loopbaancoach Arnhem, Witte Villa in Park Sonsbeek

Een greep uit onze klanten, waaronder in Arnhem

ELQUI IS HÉT BUREAU VOOR
LOOPBAANCOACHING IN ARNHEM!

Voor marketing-, communicatie- en salesprofessionals. Met Focus op Talent!

Wat levert loopbaancoaching eigenlijk op?

Wat zeggen onze klanten over onze loopbaancoaching?

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij het plannen van jouw loopbaan?

WIJ COACHEN MARKETING-, COMMUNICATIE- EN SALES PROFESSIONALS VANUIT ONS PRACHTIGE KANTOOR IN ARNHEM, DIRECT NAAST HET SONSBEEK PARK.


Loopbaancoaching in Arnhem

Waarom zou je een loopbaancoach inschakelen? In de loop der jaren hebben we gemerkt dat mensen verschillende doelen hebben. En niet iedereen volgt een traditioneel carrièrepad.

Wanneer je tijdens je carrière merkt dat dingen niet meer soepel verlopen, kan het zeer waardevol zijn om hier dieper en grondiger over na te denken. Vaak ervaren mensen moeilijkheden om dit zelf helder te krijgen. Daarom hebben wij programma’s zoals ‘Focus op Talent!’ en ‘Focus op de Arbeidsmarkt’ ontwikkeld om je hierbij te helpen.

Je vindt ons kantoor in Arnhem, vlakbij het prachtige Sonsbeek Park. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Kies een vrij moment dat jou het beste uitkomt via de button in de kalender.


Persoonlijk loopbaan ontwikkelplan

In al onze loopbaantrajecten staan jouw persoonlijke carrièredoelen voorop. Het is essentieel om samen met je loopbaancoach duidelijk te definiëren wat je wilt bereiken.

Het is helemaal niet erg als je nog geen duidelijke loopbaandoelen hebt; onze loopbaancoach werkt dan samen met jou om deze te formuleren, geheel afgestemd op jouw situatie.

Mogelijke doelen voor jouw loopbaan waar een loopbaancoach je bij kan helpen:

  • Een beter zelfinzicht ontwikkelen
  • Begrijpen wat je tegenhoudt om stappen in je carrière te zetten
  • Een welverdiende promotie realiseren
  • Je meer verbonden voelen met je baan of werkgever
  • Meer tijd thuis besteden
  • Training in sollicitatievaardigheden
  • Stressreductie
  • Inzicht krijgen in je talenten en vaardigheden
  • Een strategisch loopbaanplan opstellen

HET BEREIKEN VAN JE CARRIÈREDOELEN LEIDT TOT POSITIEVE VERANDERINGEN IN JE LEVEN.

Persoonlijk loopbaan ontwikkelplan

Wij ondersteunen je bij het stellen van realistische doelen, het vinden van oplossingen voor de uitdagingen waar je tegenaan loopt, het realiseren van jouw persoonlijke ontwikkelingsplan, en het opbouwen van motivatie en zelfvertrouwen.

Je neemt het heft in eigen handen in je carrière door niet passief te wachten op kansen, maar actief te zoeken naar wat jij wilt bereiken.

Het inzetten van een loopbaancoach is een uitstekende manier om persoonlijk advies, ondersteuning en begeleiding te ontvangen bij het maken van carrièrebeslissingen.

Dit zorgt ook voor meer helderheid bij het bepalen van de te nemen stappen, welke strategieën je verder kunnen helpen en bij het opstellen van een actieplan voor jouw specifieke situatie.

Meer vragen over loopbaancoaching of over onze aanpak?  Of heb je iets waar je zelf niet helemaal uitkomt? We helpen je graag verder! Maak gerust een afspraak voor een adviesgesprek of stel je vraag via ons contactformulier.

Veel gestelde vragen over onze loopbaancoaching in Arnhem

In dat geval kun je het beste contact opnemen. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Ook als een training niet bij je past, zullen we dit aangeven.

Ja dat kan. Al onze trainingen zijn ook individueel te volgen. Op het kantoor van Elqui in Arnhem, of op locatie.

Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving. Ongeveer 1 week voor aanvang van de training ontvang je verdere informatie over locatie en tijden.

WIL JE GRAAG WETEN HOE WE JOU VERDER KUNNEN HELPEN IN JE

 LOOPBAAN?