reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip


FOCUS OP TALENT!

CARRIÈRE-APK | FOCUS OP TALENT!

Wil jij ontdekken

 
 • welke talenten je van nature hebt?

 • wat je écht wilt?

 • wat je tegenhoudt om je doelen te bereiken?

 • En hoe je wél resultaat kunt boeken?

Onder intensieve, persoonlijke loopbaanbegeleiding met aandacht voor wie je bent, geven wij je meer inzicht in jezelf en je mogelijkheden.

We helpen je ontdekken wat je sterke punten zijn, hoe je deze talenten verder kunt ontwikkelen en hoe je je persoonlijke effectiviteit kunt vergroten.

Dit alles met het doel: meer plezier krijgen in je werk en je leven!


Hoe kan een Carrière-APK | Focus op Talent! er voor jou uitzien?


 • We starten met een uitgebreide Persoonsanalyse: wat zijn je talenten en drijfveren? En hoe kan je je persoonlijke effectiviteit vergroten?

 • Vervolgens komt de vraag ‘wat wil ik?’ en ‘wat is jouw meerwaarde?’ aan de orde. Wat past bij jou en jouw talenten? Wat is jouw ‘stip aan de horizon’?

 • Wat houdt je tegen om te doen wat je zou willen doen?

 • Wat heb je nog nodig om jouw doelen te bereiken?

 • Loopbaanplan: wat ga je concreet doen om je doel te bereiken?

Aan de hand van

 • individuele coachingsessies op ons kantoor in Arnhem

 • een wandelsessie in Park Sonsbeek

 • analyses, waaronder de unieke CliftonStrengths Analyse gebaseerd op meer dan 60 jaar wetenschappelijk onderzoek door onderzoeks- en analyse-instituut Gallup. Het CliftonStrengths assessment geeft inzicht in welke talenten je van nature hebt. Jouw unieke ranking van 34 talenten thema’s verklaart hoe je van nature denkt, hoe je je voelt en hoe je je gedraagt

 • en met behulp van het 94 tellende Focus op Talent! Werkboek van Elqui vol met praktische oefeningen, reflecties en handvatten om je te helpen jouw talenten te ontdekken en te benutten

krijg je inzicht in je talenten, valkuilen, competenties en drijfveren, welke rollen en functies bij je passen en hoe je je doelen kan bereiken.

WIl je ook meer uit je talenten en je werkende leven halen? We gaan graag met je aan de slag!

Neem contact met ons op voor meer informatie over de Carrière-APK | Focus op Talent!, of maak gelijk een gratis kennismakingsafspraak.

LOOPBAANCOACHING BIJ ELQUI – ERVARINGEN VAN KLANTEN

Karin Gerritsen foto 1

“Ik heb ontzettend veel gehad aan de begeleiding van Estra, de Carrière-APK was op maat gemaakt, persoonlijk en professioneel. Ik heb ontdekt waar ik goed in ben, waar ik blij van word en wat ik mijn opdrachtgevers te bieden heb. Klaar voor de toekomst!”

Karin Gerritsen
interim communicatie adviseur

Cor Roorda foto

“Ik ben zeer positief over het traject, we zijn in een aantal stappen tot het gewenste resultaat gekomen. Door de hulp van Ellen heb ik zelf mijn kwaliteiten leren benoemen en inzicht kunnen verkrijgen hoe ik met mijn aandachtspunten kan omgaan. Het is verrassend dat je in een beperkte tijd zoveel inzicht in jezelf kunt vergaren en dit goed onder woorden kunt brengen. Een 9.”

Cor Roorda
Service Manager

Hanna Wolff foto 1

“De begeleiding was uitstekend en voldeed volledig aan de vraag, Elqui is gewoon de beste op dit gebied; veel praktijkkennis en ervaring. Een 10.”

Hanna Wolff
Communicatie Adviseur, Deventer

lianne van klaveren jpeg

“Ik vond het erg prettig en meerwaarde hebben dat ik voort kon bouwen op de eerdere ervaring met Elqui van 9 jaar geleden. Het was heel sterk en fijn dat de coaching ook echt weer een level verder ging dan destijds. Ik ben bijvoorbeeld erg geholpen met het spiegelen op mijn talenten. En ook het gesprek over welke talenten er echt niet in zitten, gaf inzicht. De Carrière APK met focus op Personal Branding was precies waar ik op dit moment behoefte aan had.”

Lianne van Klaveren
Communicatiemanager

OOK INTERESSE IN EEN VAN ONZE CARRIÈRE-APK'S?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Ellen of Estra.

DOE JIJ WAAR JE GOED IN BENT? Ontdek jouw loopbaanpotentieel!

Doe de Elqui loopbaancheck en weet binnen 5 minuten waar je staat.