ELQUI

Ellen & Estra 

WIE ZIJN WIJ?

Elqui is opgericht door Estra Hensen en Ellen Hobers, twee ervaren loopbaancoaches in Arnhem. Vanuit onze achtergrond in arbeidsbemiddeling, loopbaanbegeleiding, training en coaching hebben we kennis van en inzicht in de arbeidsmarkt 3.0.

Zo weten we partijen aan elkaar te koppelen en ondersteunen organisaties die de talenten van hun medewerkers beter willen benutten. We brengen loopbaanvragen in kaart, ondersteunen bij het uitstippelen van een pad voor loopbaanontwikkeling en plannen samen doelgerichte acties op het gebied van personal branding, solliciteren en netwerken.

Ook geven we trainingen en workshops rondom de thema’s talentontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling.

Co-owner & Carrière Coach

ESTRA HENSEN

Na het afronden van de hoge hotelschool heeft Estra gekozen voor het trainersvak bij een internationale organisatie, vervolgens heeft ze de overstap gemaakt naar werving & selectie van marketing-, communicatie- en salesprofessionals. Ze heeft de post-HBO opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd en haar kennis en kunde op het gebied van loopbaancoaching uitgebreid. Eerst in loondienst en in 2009 als zelfstandig ondernemer, als mede-eigenaar van Elqui.

Ellen over Estra: “Estra heeft een bijzondere combinatie van inlevingsvermogen, geduld én resultaatgerichtheid. Ze weet snel de vinger te leggen op wat er speelt en kan dit haarscherp, maar op een plezierige manier terugkoppelen aan mensen. Ze is deskundig, heeft een groot netwerk in de regio, benut dit netwerk graag voor haar klanten en kent de arbeidsmarkt. Hierbij zet ze graag en goed haar gedegen kennis op het gebied van solliciteren, social media en personal branding in. Estra stelt je op je gemak, is oprecht geïnteresseerd én ze weet mensen in beweging te krijgen. Geen oeverloos gepraat, maar focus op resultaat.

Co-owner & Carrière Coach

ELLEN HOBERS

Na haar studie Bedrijfseconomie aan de RijksUniversiteit Groningen heeft Ellen gewerkt in verschillende marketing- en communicatiefuncties, om deze ervaring vervolgens te benutten in werving & selectie, detachering en coaching van marketing-, communicatie- en salesprofessionals. Ellen heeft bij verschillende organisaties gewerkt in Brussel en in de regio Arnhem en Nijmegen voordat ze in 2009 samen met Estra Elqui oprichtte.

Estra over Ellen: “Ellen’s aanpak laat zich het beste typeren door positiviteit, levendigheid en resultaatgerichtheid. Hierdoor weet ze de cliënten van Elqui op een natuurlijke manier in beweging te krijgen. Ellen zelf rust niet voordat de vastgestelde doelen behaald zijn. Naast de loopbaan- en outplacementtrajecten begeleidt ze professionals om meer zichtbaar te worden binnen de organisatie en door te groeien naar een volgende stap. Ook is Ellen sterk in het coachen van ondernemers in (commerciële) groei. Ellen kent de kunst om scherp te analyseren en dit helder en duidelijk te verwoorden. Ze is een zeer toegewijde, inspirerende en resultaatgerichte coach en trainer.

Video afspelen
Video afspelen

WAAR KOMT DE NAAM ELQUI VANDAAN?

Elqui gelooft in het werken met andere ondernemers. We kijken in de coachingstrajecten naar wat jij nodig hebt en zoeken daar de juiste oplossing bij. Mensen die werken met passie, daar omringen we ons graag mee.

EEN AANTAL PARTNERS WAAR WE MEE SAMENWERKEN:

EEN AANTAL MOMENTEN UIT DE AFGELOPEN 10 JAAR ELQUI