reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip

WAT IS LOOPBAANCOACHING ?

Resultaat uit Focus op Talent!

WAT IS LOOPBAANCOACHING OF LOOPBAANADVIES?

Vraag jij je wel eens af: “wat is loopbaancoaching nu eigenlijk?” En “hoe kan een loopbaancoach mij helpen?”.

Stel jezelf om te beginnen eens de volgende vragen:

 • Hoe denk je over je carrière?
 • Ga je over het algemeen met plezier naar je werk?
 • Heb je het gevoel dat je je volledige potentieel hebt bereikt?
 • Heb je het gevoel dat er iets is wat beter bij je past?
 • Wat zijn je carrièredoelen op de korte en langere termijn?
 • Verloopt je carrière in lijn met jouw wensen?
 • Kom je ‘s avonds doodmoe thuis van je werk, of heb je nog energie over voor andere dingen?
Houdt loopbaancoaching in

LOOPBAANCOACH

Waarom zou ik een loopbaancoach inschakelen? In de loop der jaren hebben we gemerkt dat er heel veel verschillende doelen zijn die mensen hebben. En niet iedereen volgt een traditioneel carrièrepad.

Als je tijdens je loopbaan tot de ontdekking komt dat het allemaal niet meer zo lekker loopt dan kan het heel nuttig zijn om hier iets langer en fundamenteler bij stil te staan. We merken dat mensen het vaak lastig vinden om dit zelf goed scherp te krijgen.

Wij hebben programma’s ontwikkeld met Focus op Talent! en Focus op de Arbeidsmarkt om je hierin te ondersteunen. Ons kantoor staat in Arnhem, maar wij coachen mensen (oa online) in heel Nederland.

Bij al onze trajecten staan jouw doelen centraal. Want het is belangrijk om samen met je loopbaancoach helder te krijgen welk doel je voor ogen hebt.

Mochten deze doelen nog niet helemaal duidelijk zijn, dan gaan we samen met jou aan de slag om deze te formuleren.

JOUW DOELEN KUNNEN ZIJN:

 • Een scherper zelfbeeld krijgen;
 • Weten wat je tegenhoudt om stappen te zetten in je loopbaan
 • Een welverdiende promotie krijgen;
 • Je meer verbonden voelen met je baan of werkgever;
 • Meer tijd thuis doorbrengen;
 • Sollicitatietraining volgen;
 • Stressvermindering;
 • Je talenten beter benutten;
 • Inzicht in je talenten en kwaliteiten krijgen;
 • Een strategisch loopbaanplan opstellen;

HET BEREIKEN VAN JE CARRIÈREDOELEN LEIDT TOT POSITIEVE VERANDERINGEN IN JE LEVEN.

Elqui biedt je de hulp, ondersteuning en richting die je nodig hebt om de doelen te bereiken die je in gedachten hebt.  De focus van de loopbaancoaching bij Elqui wordt bepaald door jouw doelstellingen en is dan ook altijd op maat.

PERSOONLIJK ONTWIKKELPLAN VOOR JOUW LOOPBAAN

Wij helpen je realistische doelen te stellen, oplossingen te vinden voor uitdagingen waar je tegenaan loopt, jouw persoonlijke ontwikkelplan te realiseren, je te motiveren en zelfvertrouwen op te bouwen.

Je neemt de leiding over je carrière door niet passief af te wachten tot er iets ‘voorbij komt’, maar actief op zoek te gaan naar wat jij wilt.

Het inschakelen van een loopbaancoach is een uitstekende manier om persoonlijk advies, ondersteuning en begeleiding te krijgen bij het nemen van beslissingen over je carrière.

Ook zorgt het voor meer duidelijkheid bij het bepalen welke stappen je moet nemen, welke strategieën je verder helpen en bij het maken van een plan van aanpak voor jouw situatie.

Meer vragen over loopbaancoaching of over onze aanpak?  Of heb je iets waar je zelf niet helemaal uitkomt? We helpen je graag verder! Maak een afspraak voor een adviesgesprek of stel je vraag via ons contactformulier.

Wat is loopbaancoaching Elqui gesprek met coachee op kantoor in Arnhem jpg
Aniek van der Meij

“Super fijn om geholpen te worden, en dat met het gevoel alsof jij als persoon er echt mag zijn. Het was voor mij meer dan loopbaancoaching, ook mijn zelfvertrouwen en de blik om mij als werk professional is veranderd.

Aniek van der Meij

Teamcoach
ruby janssen

“De begeleiding van was erg prettig en professioneel. Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam voelde ik mij op mijn gemak. Estra had in een korte tijd al goed in de gaten wie ze tegenover zich had zitten. Er is veel gesproken over mijn onzekerheid over mijn toekomst. Het (nog) niet weten hoe deze eruit gaat zien. Estra dacht met mij mee. Zij zorgde onder andere voor een netwerkgesprek met een van haar contacten. Ik weet nog steeds niet precies waar ik in de toekomst terecht ga komen, maar door de begeleiding van Estra weet ik waar mijn kwaliteiten liggen. Deze kennis gebruik ik nu tijdens het solliciteren. Ik ben een stuk zekerder van mijzelf gaan worden en weet zeker dat ik een leuke baan ga vinden!

Ruby Janssen

AnyConv.com foto Lisa van Haastregt

“Door het stellen van de juiste vragen en aan de hand van opdrachten weet Elqui op een effectieve manier je talent te achterhalen. Ze geven je waardevolle inzichten over jezelf, je talenten en wat wel en niet bij je past. Dit heeft mij erg geholpen bij het bepalen van de volgende stap in mijn loopbaan.

Lisa

Projectmanager

Annegien.jpg

“Ik heb een zeer positieve ervaring met Elqui, zoals altijd :), aandacht op maat, geen script afdraaien maar echt een gesprek aangaan. Je voelt dat dit bureau veel ervaring heeft en er werken top loopbaancoaches.’

Annegien Canoy

Hoofd Communicatie

AnyConv.com Bianca Koster

Ik dank Estra voor haar inspirerende coachingsessies waarmee ik daadwerkelijk tot een dieper inzicht van mijn talenten ben gekomen. Tevens bood Estra praktische hulp aan zoals bijv. het geven van feedback op LinkedIn profiel, CV en motivatiebrief. Haar luisterend oor was zeer prettig om mee te werken!″

Bianca Koster

Onderwijsspecialist

WIL JE GRAAG WETEN HOE WE JOU VERDER KUNNEN HELPEN IN JE LOOPBAAN?