reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip

CARRIÈRE-APK: FOCUS OP TALENT!
Lees meer
CARRIÈRE-APK | FOCUS OP DE ARBEIDSMARKT
Lees meer
CARRIÈRE-APK: FOCUS OP ONDERNEMEN
Lees meer
Vorige slide
Volgende slide

WIL JE IN KORTE TIJD MET JE LOOPBAAN AAN DE SLAG? SCHRIJF JE DAN NU IN VOOR DE CARRIÈRE-APK DIE BIJ JE PAST:

FOCUS OP TALENT!

FOCUS OP DE ARBEIDSMARKT

FOCUS OP ONDERNEMEN

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS
WAT VINDEN DEELNEMERS AAN DE CARRIÈRE-APK ERVAN:

Selma Groot

“Ik heb een hele fijne begeleiding gehad bij Elqui. Van het begin tot het eind. Tijdens de sessies heb ik mij heel erg op mijn gemak gevoeld en ook vertrouwd met de werkwijze. Ik vond het zelf namelijk erg prettig om weer even terug te gaan naar de basis. Namelijk: ‘wie ben ik eigenlijk?’ Wat vind ik leuk om te doen?’ Dit soort vragen hebben mij aan het denken gezet, waardoor ik erachter ben gekomen wat ik graag zou willen op werkgebied.”

Selma Groot

Leefstijlcoach

Marianne_Noordanus

“Estra was zeer betrokken bij mijn zoektocht en sollicitaties. de aanpak heeft niet alleen tot resultaat geleid maar heeft mij ook handvaten aangereikt die ik bij een evt volgende sollicitatie kan toepassen. Bij sollicitaties stond Estra altijd klaar om gesprekken voor te bereiden, te sparren en mee te denken. Kortom, het loopbaantraject bij Elqui heeft me echt geholpen de inzichten te vertalen naar concrete stappen wat tot een prachtige nieuwe baan heeft geleid.”

Marianne Noordanus

Teammanager

Maaike Jehee

“Het traject was heel helder en het heeft mij goede handvatten geboden in mijn zoektocht. Ik heb de begeleiding als super fijn ervaren; Ellen is oprecht geïnteresseerd en gaf mij onbedoeld/ongevraagd bevestiging waar ik het nodig had. De combinatie van de testen met de praktische toepassing van de uitkomsten vond ik heel sterk aan dit traject. Een 10.”

Maaike Jehee

Marketing Manager

Kim Hueting

“Ellen heeft mij heel fijn en goed begeleid. Stelt juiste vragen en trekt goede conclusies. Legt ook verbindingen met sterktepunten of kwaliteiten, met situaties welke ze eerder gehoord heeft van mij. Daardoor heb ik een beter beeld hoe ik mijn sterkte punten kan inzetten en ook al inzet! Het traject heeft mij de juiste inzichten gegeven om verder te kunnen met de toekomst. Wat ik sterk vond, naast de testen, was vooral de persoonlijke invulling daaraan gekoppeld door Ellen. En ook de locatie is een pluspunt. Mooi pand en ook het wandelen in Sonsbeek geeft dit traject iets extra’s!”

Kim Hueting

HR Support Officer
Monique Schipperijn

“De combinatie van professionele aanpak en persoonlijke aandacht was erg prettig en effectief gedurende de Carrière APK | Focus op de Arbeidsmarkt. Estra was altijd beschikbaar voor vragen of extra steun. Hartelijk dank!”

Monique Schipperijn

Senior HR Adviseur

Mariet van Pluuren

“Ik vond het traject zeer uitgebreid en volledig. Een grote diversiteit aan onderwerpen en onderdelen om tot het doel te komen. Wat voor mij een uitdaging was, maar door de begeleiding van Ellen kwam het doel als vanzelf en kreeg ik inzicht in wat te doen en hoe. De begeleiding is professioneel en persoonlijk. Een goede balans tussen zakelijk en warm. Duidelijk veel ervaring en mensenkennis. De combinatie van interessante en kundige begeleiding in een prachtige omgeving maakt het tot een heel fijn moment van de dag wanneer je er bent voor je afspraak.“

Mariët van Pluuren

Projectleider Communication Services

Vincent Luken

“De benadering van Ellen tijdens de Carrière-APK was prettig, toegankelijk en professioneel. Persoonlijk en open. Een 9.“

Vincent Luken

Teammanager

Sanne Messnig

“Heel waardevol, een professionele en gestructureerde aanpak, persoonlijke benadering en heel prettig contact met Ellen. Wat ik sterk vond aan het traject is dat we samen aan de slag gingen met een gedegen plan van aanpak dat steeds op mijn persoonlijke behoefte werd afgestemd. Het coachingstraject heeft mij veel inzicht gegeven in mijn kwaliteiten en talenten, ik kan nu veel gerichter zoeken naar projecten en werkzaamheden waar ik energie van krijg. Een 9.“

Sanne Messnig

Communicatieadviseur

Hanna-Wolff-foto

“De begeleiding was uitstekend en voldeed volledig aan de vraag, Elqui is gewoon de beste op dit gebied; veel praktijkkennis en ervaring. Een 10. “

Hanna Wolff, Deventer

Communicatieadviseur

Wilma-Brouwer

“Het was een kort, overzichtelijk traject. Ellen, ik vond je een prettige gesprekspartner. Ik voelde me op mijn gemak, en mede door jouw enthousiasme heb je mij gestimuleerd om met deze zaken aan de slag te gaan. Dank!”

Wilma Brouwer, Duiven

Financieel Adviseur

Karin-Gerritsen-foto

“Ik heb ontzettend veel gehad aan de begeleiding van Estra, de Carrière-APK was op maat gemaakt, persoonlijk en professioneel. Ik heb ontdekt waar ik goed in ben, waar ik blij van wordt en wat ik mijn opdrachtgevers te bieden heb. Klaar voor de toekomst!’ 

Karin Gerritsen, Deventer

Manager Marketing en Communicatie

VEELGESTELDE VRAGEN

Elqui is een bureau dat in 2009 opgericht is door twee coaches met meer dan 20 jaar ervaring in arbeidsmarktgerichte functies. Naast hun kennis van coaching en training hebben zij ook ruime kennis van de arbeidsmarkt anno nu. Dit betekent dat zij je heel goed kunnen helpen om antwoord te krijgen op wie ben ik? en wat kan ik? maar vooral ook ‘hoe vind ik de baan die bij mij past?’

 

Jij – als persoon-  bent het uitgangspunt in het traject want je neemt jezelf altijd mee in je werk en in je leven. Ellen en Estra houden van korte lijnen, heldere afspraken en werken naar resultaat. Op elqui.nl staan een aantal voorbeelden van (loopbaan-) coachingstrajecten en trainingen die Elqui aanbiedt. Tijdens een kennismakingsgesprek zal Ellen of Estra samen met jou kijken welk traject of welke training naadloos aansluit op jouw wensen.

Binnen een week kunnen we een afspraak inplannen met Ellen of Estra. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen we wat de mogelijkheden zijn om een coachingstraject of training te volgen. Voor het kennismakingsgesprek hoef je niets voor te bereiden. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur en is kosteloos.

De afspraken vinden in de regel plaats op het kantoor van Elqui in Arnhem of in Park Sonsbeek indien het gaat om een wandelcoachsessie. Op verzoek werken wij ook op locatie door het hele land.

OOK INTERESSE IN EEN VAN ONZE CARRIÈRE-APK'S?

Voor aanvullende vragen die op deze pagina nog niet beantwoord zijn kun je altijd eerst even contact opnemen