reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip

ERVARINGEN VAN KLANTEN

HOE GAAN WE TE WERK EN WAT ZIJN DE ERVARINGEN VAN ONZE CLIËNTEN EN OPDRACHTGEVERS MET ONZE COACHING IN DE PRAKTIJK?

Dat kunnen we natuurlijk zelf vertellen, maar liever laten we onze cliënten en opdrachtgevers zelf aan het woord. Zij kunnen als geen ander aangeven hoe zij loopbaancoaching– en outplacementtrajecten, workshops en trainingen van Elqui hebben ervaren.

SENIOR COMMUNICATIEADVISEUR SIGRID PUNT VERTELT OVER HAAR ERVARINGEN MET ELQUI:

LOOPBAANCOACH ERVARINGEN

Nicole Sweers

“Het was een fijn traject dat positief heeft bijgedragen aan mijn sollicitatie activiteiten. Het afstemmen van mijn wensen ten aanzien van een baan en de arbeidsmarktscan vond ik sterk. Dit heeft me het vertrouwen gegeven om te blijven gaan voor de baan die ik voor ogen had. Met resultaat. Daarnaast de eerlijke feedback en adviezen van Ellen om mijn “droom” niet te snel af te schrijven en niet te snel een alternatief plan te maken. Ook de mogelijkheid om tussentijds brieven of CV te laten checken vond ik erg positief. Cijfer: een 10.”

Nicole Sweers
Praktijkmanager

Sara al Asadi
“Het loopbaantraject is kort en actiegericht. In korte tijd kun je door dit traject grote stappen zetten. Ellen heeft mij de juiste vragen gesteld en coachend begeleid, waardoor ik me bewust ben van mijn houding en rol tijdens mijn loopbaan. Ellen is kritisch en eerlijk. Dat vind ik erg prettig aan haar. Ze stelt precies de goede vragen zodat ik mijn doelen en antwoorden zelf formuleer. Daarnaast is Ellen vriendelijk en professioneel. Zeker op het gebied van Sales, Marketing, weet zij hoe de branche in elkaar zit en kan daardoor de juiste begeleiding bieden.″
 

Sara al Asady
Sales

1ba7c26

“Jullie geven de training heel bevlogen en enthousiast. Het praten met mede-cursisten geeft ook veel energie. Vooral sterk aan deze workshop vond ik het enthousiasme van jullie, de sterkepunten analyse (het uitgaan van je sterke punten) en de interactie. Ik heb genoten en veel inspiratie opgedaan!”

Marjan Wassenaar
Adviseur Patientencommunicatie, 
Radboudumc

Aniek van der Meij

“Super fijn om geholpen te worden, en dat met het gevoel alsof jij als persoon er echt mag zijn. Het was voor mij meer dan loopbaancoaching, ook mijn zelfvertrouwen en de blik om mij als werk professional is veranderd.”

Aniek van der Meij
Teamcoach
Atlant zorggroep

Steven-van-der-putten.jpg

“Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven en helpt me om mezelf beter te begrijpen. Estra is een prettig persoon om mee in gesprek te gaan, ik had geen moeite om in alle eerlijkheid verschillende zaken te benoemen. Ze weet op de juiste momenten goede vragen te stellen om me verder aan het denken te zetten en andere inzichten te geven.”

Steven van der Putten
Manager vastgoed

Kirsten de Winter

“Ik vond de begeleiding tijdens het Ontwikkeladvies heel prettig. Korte lijnen, snelle communicatie en zeer toegankelijk. Er wordt geluisterd naar wat de cliënt nodig heeft en hier maakt Ellen een op maat programma van. In korte tijd wordt er gekeken naar wat je goed kunt maar je ziet ook waar de uitdaging ligt. Waar je in kunt groeien. Geen pappen en nat houden maar aanpakken en doorgaan. Een 10!”

Kirsten de Winter
Beoordelingspurser/talentmanager

Alet Voskuil

“Plezierig en leerzaam traject, Ellen heeft een professionele en warme aanpak. Geeft inzicht en zet aan tot actie. Een 10. Hartelijk dank!”

Alet Voskuil
Senior Bestuursadviseur Evenementen

AnyConv.com__Jessica-Koeman

“Het traject dat ik heb gevolgd bij Elqui was goed, persoonlijk en doelgericht. Het heeft mij in korte tijd tot een aantal diepe inzichten geleid, waar ik echt wat mee kan. Bedankt daarvoor!″

Jessica Koeman
Projectmanager

AnyConv.com__Ferry-van-Beek

“Ik heb de werkwijze van Elqui ervaren als prettig, open en werkend naar oplossingen. Kwalitatieve begeleiding waarbij de mens centraal staat en het maximaal benutten van zijn of haar kernkwaliteiten.”

Ferry van de Beek
Salesmanager

ILSE-5977-150x105

“De verschillende opdrachten, workshops en de wandelsessies waren echt goed. Jullie weten waar je het over hebt, stellen kritische vragen als dat moet en gaven me altijd weer een hoop ‘denkwerk’ mee naar huis. Sterke punten: persoonlijke begeleiding, inspirerend, betrokken en professioneel.”

Lees hier het complete interview

Ilse Kreuze
Communicatiemedewerker bij MEE / Tekstschrijver , Tekstbureau Kameleon

berit-aagten

“Een open omgeving, een warm bad, goede afwisseling tussen oefeningen en theorie. Vooral sterk vond ik de nadruk op je sterke punten en kwaliteiten.

Daar groei je van!

Dank jullie wel voor de positiviteit en energie!”

Berit Aagten
Communicatie adviseur, Zelfstandig

Wiebe-Rinsma.jpg
“Bij Elqui kijkt men in de eerste plaats naar de persoon, niet de ambitie. Het advies is daardoor krachtig en duurzaam. Een 9.″
 

Wiebe Rinsma
Software engineer

Ingrid-Regelink

“Ik vond het ontwikkeladvies een heel plezierig en concreet traject. De werkwijze van Elqui is professioneel en vriendelijk, met hart voor mij als deelnemer. Sterk vond ik de loopbaanscan en het samen doornemen van de uitkomsten. Vervolgens deze vertalen naar jou persoonlijk en bekijken wat je er voor nodig hebt om deze stappen te zetten. Dat geeft inzicht in jouw pad. Het was heel fijn om dit samen met Ellen te doen.”

Ingrid Regelink
Senior Communicatieadviseur

2bd56a2

“Het traject bevatte voor mij de goede onderdelen (tests e.d.), zodat ik een goed beeld kreeg van mijn sterke kanten. Daarbij waardeerde ik ook de focus op mijn ondernemerschap enorm; bij elke constatering de vraag: hoe kan mij dit helpen bij mijn ondernemerschap? Uiteindelijk was dat ook mijn doel. Wat jullie beloven maken jullie waar (talenten ontdekken en daardoor beter presteren) en de focus op het doel (in mijn geval het ondernemerschap).”

Désirée de Graauw
Adviseur Corporate Communicatie, Centrada, Strategisch Communicatie Adviseur, Common Sense

Karin-Poerstamper.jpg

“Met twijfel over de volgende stap in mijn loopbaan stapte ik naar Estra. Zij vertrekt vanuit je persoonlijke verhaal en weet feilloos je talenten boven tafel te halen. De richting was daarna snel duidelijk.“

Karin Poerstamper
Directeur voortgezet onderwijs

Sandra_Planjer

“De gesprekken met Ellen waren ontspannen, richtinggevend, prettig. Sterk vond ik het koppelen van talenten aan het dagelijks leven, pitch en focus. Alle wensen zijn vervuld. Aanrader!”

Sandra Planjer
Interim LEAN / AGILE Specialist

Caroline-Otten.jpg

“Dat Estra mij goed weet te doorgronden aan de hand de gesprekken en uitkomsten van te testen, vond ik erg sterk. Hierdoor heeft zij met een andere mindset naar mijn ontwikkeling laten kijken, weet wat ik leuk vind om me verder in te ontwikkelen en wat van toegevoegde waarde is voor mijn huidige functie en ook van meerwaarde is om te noemen op mijn CV.”

Caroline Otten
Personal Assistant

Evelien-Beentjes.jpg
“Goede vragen hebben me geholpen hetgeen wat me is overkomen een plek te geven, een punt te zetten en weer open de toekomst te kunnen omarmen.″
 

Evelien Beentjes
Organisatieadviseur

Camiel-Verkroost.jpg

“Ik heb de begeleiding als zeer plezierig ervaren; een duidelijke opbouw en structuur en een heldere analyse op basis van de testen en gesprekken. Een 9.”

Camiel Verkroost
HR Consulent

DOE JIJ WAAR JE GOED IN BENT? Ontdek jouw loopbaanpotentieel!

Doe de Elqui loopbaancheck en weet binnen 5 minuten waar je staat.