reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip

LOOPBAANCOACH DOETINCHEM

Ken je het gevoel dat je niet meer op je plek zit op je werk en je jezelf regelmatig afvraagt ‘ja maar… wat dan wel?’ En loop je al wat langer rond met het idee dat je loopbaancoaching zou willen inzetten om de balans op te maken, richting te bepalen, keuzes te maken en nog dit jaar te gaan doen waar je goed in bent? Dan ben je bij Elqui helemaal aan het juiste adres!

loopbaancoach doetinchem villa ruimzicht


Loopbaancoaching in Doetinchem

Werken in of om Doetinchem, het hart van de mooie Achterhoek vereist dat je voortdurend vernieuwend en relevant blijft. Ongeacht je leeftijd, is het cruciaal om regelmatig stil te staan bij je ontwikkeling en ambities. Loopbaancoaching is jouw kans voor een gezonde ‘apk’ van je carrière, zonder de druk van baanverandering. In een aantal persoonlijke gesprekken met een loopbaancoach van Elqui reflecteer je op jouw loopbaanwensen en maak je plannen voor de toekomst. Lees meer over onze visie, aanpak en onze ruime ervaring en bekijk ook onze blog sectie met een ruime hoeveelheid artikelen over alles wat er bij je loopbaan komt kijken.

ELQUI IS HÉT BUREAU VOOR
LOOPBAANCOACHING, OOK IN DOETINCHEM!

Voor marketing-, communicatie- en salesprofessionals. Met Focus op Talent!

Een greep uit onze klanten in Doetinchem en omgeving

Elqui werkt samen met gerenommeerde organisaties in Doetinchem en de Achterhoek zoals Hotel Villa Ruimzicht, Waterschap Rijn en IJssel, Stichting Speciaal Onderwijs Twente en Oost-Gelderland, Villa Wanrooij, Hello TV, Eisma Media, Rabobank Graafschap en Senefelder Misset.


Loopbaantraject bij Elqui

Door tijdens een loopbaantraject bij Elqui stil te staan bij je huidige situatie, inzicht te krijgen in wat je precies wil veranderen én te weten:

🔸 wat je belangrijkste talenten zijn, oa in beeld gebracht met behulp van de CliftonStrengths analyse van Gallup

🔸 wat je motiveert en waar je energie van krijgt

🔸 wat je ambities zijn

🔸wat je meerwaarde is voor een organisatie

🔸 wat je precies tegenhoudt om de volgende stappen te zetten

Persoonlijk loopbaan ontwikkelplan

Deze antwoorden zullen we vertalen in een praktisch loopbaanplan inclusief arbeidsmarktoriëntatie. In dit plan staan concrete aandachtspunten en stappen die je gaat maken. We maken een SMART plan en zetten concrete acties uit zodat het niet alleen bij praten blijft. Elqui beschikt over een groot netwerk in Doetinchem en dat netwerk zetten we graag in om je verder te helpen en je te introduceren. Gedurende het traject evalueren wij samen en sturen bij als dat nodig is. Net zolang totdat je je doel hebt bereikt.

Neem de leiding over je carrière. Niet door af te wachten tot er iets voorbij komt, maar de regie te nemen en actief op zoek te gaan naar wat jij wilt en wat bij je past!

Hoe sterk sta je in je werk? En, doe je waar je goed in bent?

Neem je loopbaan eens onder de loep samen met een loopbaancoach van Elqui.

Wat levert loopbaancoaching eigenlijk op?

Wat zeggen onze klanten over onze loopbaancoaching?

Veel gestelde vragen over onze loopbaancoaching in Doetinchem

Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving. Ongeveer 1 week voor aanvang van de training ontvang je verdere informatie over locatie en tijden.

Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Maak online rechtstreeks je kennismakingsafspraak in onze agenda, via de button hieronder. Je bent van harte welkom!