reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip

Per 1 januari 2022 zijn de kosten voor loopbaancoaching niet meer aftrekbaar van de belasting

img-2

Per 1 januari 2022 zijn de kosten voor loopbaancoaching, studiekosten en andere scholingsuitgaven niet meer aftrekbaar van de belasting.

In plaats daarvan komt de subsidieregeling STAP budget voor werkenden en werkzoekenden. STAP staat voor STimulering ArbeidsmarktPositie. Met het STAP-budget www.stap-budget.nl/ kun je vanaf 1 april 2022 maximaal € 1.000,- per jaar ontvangen voor het volgen van scholing. 

Ook worden er binnenkort 15.000 ontwikkeladviezen ter beschikking gesteld voor kandidaten met een opleiding op maximaal mbo 2 niveau. Het STAP ontwikkeladvies zal naar verwachting met ingang van 1 april 2022 worden opengesteld.

Helaas is het Ontwikkeladvies dus niet voor iedereen beschikbaar gesteld. Dit vinden we heel jammer! Wij willen juist stimuleren dat loopbaancoaching laagdrempelig en vanzelfsprekend is.

Vergoeding kosten loopbaancoach vaak mogelijk.

Denk je al langer na over de inzet van loopbaancoaching? Ga de mogelijkheden na bij jouw organisatie via je HR-adviseur of via je leidinggevende. In veel CAO’s staan opleidingsbudgetten en coachtrajecten opgenomen voor de ontwikkeling van medewerkers

Zet dus NU de stap die je altijd al aan het uitstellen was en wacht niet langer. Kijk op www.elqui.nl/loopbaancoaching voor ons aanbod en maak een afspraak met Ellen of Estra. Dit kan heel makkelijk online via de online agenda. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis.

We denken graag met je mee!

Elqui kennismakingsgesprek

Wil je graag een persoonlijk advies?

Neem dan vrijblijvend contact op met Ellen of Estra.

Wij helpen je graag verder!

ELQUI, HÉT BUREAU VOOR LOOPBAANCOACHING, OUTPLACEMENT EN TRAININGEN IN ARNHEM EN OMGEVING

DOE JIJ WAAR JE GOED IN BENT? Ontdek jouw loopbaanpotentieel!

Doe de Elqui loopbaancheck en weet binnen 5 minuten waar je staat.