reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip

Elqui Summer Course

Elqui summer training

Exclusieve 2-daagse zomertraining van Elqui 

We willen allemaal fluitend naar ons werk. Doen waar je goed in bent en hier ook voor gevraagd worden, dat is het mooiste wat er is. Maar op dit moment is dit gevoel er even niet, je hebt steeds vaker het idee dat dat je niet meer op je plek zit op je werk, je denkt na over de vraag: ‘ja maar… wat dan wel?’ Je weet dat het tijd is voor verandering, maar wat wil je dan wél?

Zet nu de eerste stap en meld je aan voor de 2 daagse Summer Course van Elqui! 

Tijdens deze Summer Course staan we stil bij je huidige situatie, je krijgt inzicht in wat je precies wil veranderen, je krijgt beter zicht op je talenten, waarden en drijfveren, en weet je op welke manier je je talenten kunt inzetten en koppelen aan je ambities. Ook leer je je meerwaarde voor een organisatie goed te verwoorden en weet je na deze training in welke rol je het beste tot je recht komt.

Wat gaan we doen?

 • Je ontvangt aan het begin van de Summer Course het 94 pagina’s tellende werkboek dat we speciaal hebben ontworpen en geschreven om je te begeleiden op een inspirerende en waardevolle reis naar zelfinzicht en professionele groei. 
 • Je doet verschillende interactieve opdrachten, soms alleen, soms in kleine groepen in het kader van het vergroten van je zelfinzicht.
 • Je ontvangt een uitnodiging om de CliftonStrengths van Gallup (Sterke Punten Analyse) te maken; een krachtige tool om je talenten(potentieel) in kaart te brengen. Talenten zijn persoonlijkheidskenmerken die ervoor zorgen dat iedereen zijn werk op een unieke manier doet. Tijdens de training helpen we je om deze talenten te ontwikkelen tot sterke punten. Als je je sterke punten zo veel mogelijk kan inzetten dan geeft dit positieve energie en vergroot het je zelfvertrouwen. Bovendien geeft het richting aan doelen, het helpt je om het beste uit jezelf te halen en om je persoonlijke effectiviteit te vergroten.
 • Inspiratie en ambitie: hoe ziet jouw toekomst eruit? Wat inspireert jou en is belangrijk voor jou? Met focus op talent!
 • Actieplan: hoe ga je je doelen bereiken, met focus op je talent(en)? Wat heb je nog nodig om je doelen te bereiken? 
 • Schrijven van je persoonlijke profiel, dat antwoord geeft op de volgende vragen: wie ben je, wat kan je en wat is je meerwaarde voor de organisatie?
 • We delen tips om je zichtbaarheid te vergroten, zowel offline als online.

Kortom, aan het einde van de training weet je:

☑️ wat je werkelijk motiveert en waar je energie van krijgt

☑️ wat je ambities zijn, op de korte en lange termijn

☑️ wat je tegenhoudt om in beweging te komen

☑️ wat je nodig hebt om de volgende stappen in je carrière te zetten

Doe je mee?

Loop je al wat langer rond met het idee dat je stil wil staan bij je loopbaan? Zodat je de balans op kan maken, richting kan bepalen, keuzes kan maken en gaat doen waar je goed in bent? 

Schrijf je dan nu in via welkom@elqui.nl 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Ellen of Estra via welkom@elqui.nl of 026 – 669.00.18

Wat is de investering? € 995,-

Hierbij is inbegrepen:

 • een 2 daagse loopbaantraining met ervaren loopbaancoaches met kennis van de actuele arbeidsmarkt. De training omvat theorie, oefeningen, nieuwe inzichten en feedback van anderen. 
 • het werkboek ‘Focus op Talent’, een uniek naslagwerk vol met praktische oefeningen, reflecties en handvatten om je te helpen jouw talenten te ontdekken en te blijven benutten.
 • binnen 4 weken na de training de mogelijkheid om een individuele coachingsessie van 1,5 uur te plannen met Ellen of Estra, op kantoor of online, om je te helpen om op koers te blijven 
 • koffie, thee en 2 x een lunch op een externe locatie
 • aan het einde van dag 2 een afsluitende borrel

Na deze 2 daagse Summer Course heb je een helder beeld van de manier waarop jij een bijdrage wilt leveren in je werk en ben je in staat om hier stappen in te zetten.

Duur van de training
2 dagen, op 29 en 30 augustus 2024, van 9.30 tot 17 uur.

We werken met kleine trainingsgroepen van maximaal 6 deelnemers. 

Locatie:
Elqui, De la Reijstraat 7 in Arnhem. We zullen tijdens deze 2 daagse training ook regelmatig te vinden zijn in Park Sonsbeek, om de hoek van ons kantoor. 

Wil je blijven overnachten? Dat kan!
Er zijn diverse hotels in de omgeving waar je een overnachting kan boeken. Tip: vanuit ons kantoorraam kijken we uit op https://www.hotel-molendal.nl/, een prachtig hotel, gelegen tussen Park Sonsbeek en het centrum van Arnhem. Neem gerust contact met ons op voor meer tips!

Veel gelezen

Elqui kennismakingsgesprek

Wil je graag een persoonlijk advies?

Neem dan vrijblijvend contact op met Ellen of Estra.

Wij helpen je graag verder!

ELQUI, HÉT BUREAU VOOR LOOPBAANCOACHING, OUTPLACEMENT EN TRAININGEN IN ARNHEM EN OMGEVING

DOE JIJ WAAR JE GOED IN BENT? Ontdek jouw loopbaanpotentieel!

Doe de gratis Elqui loopbaancheck en weet binnen 5 minuten waar je staat.