reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip

NEEM DE REGIE OVER JE LOOPBAAN MET EEN CARRIÈRE APK VAN ELQUI

NEEM DE REGIE OVER JE LOOPBAAN MET EEN CARRIÈRE APK VAN ELQUI

Jaarlijks zijn we verplicht om onze auto (indien ouder dan drie jaar) APK te laten keuren. Een controle door een specialist om te kijken of er geen gebreken zijn waardoor je stil zou komen te staan. Het is een geruststellende gedachte dat als de auto is goedgekeurd, je er voorlopig met een gerust hart mee verder kunt rijden.


Regie over je loopbaan

Hoe zit dit eigenlijk met je loopbaan? Hoe vaak kijk je kritisch naar waar je staat, wat je tot nu toe hebt bereikt en waar je naartoe wilt? Zijn er zaken die aandacht vragen? Heb je je lange termijn ambitie helder? Werk je voldoende aan je arbeidsmarktinzetbaarheid?  

Er zijn volop ontwikkelingen gaande op de arbeidsmarkt, functies en organisaties veranderen steeds sneller. Dat hoeft niet te betekenen dat je je baan verliest, maar betekent wel dat je je continu zal moeten aanpassen en ontwikkelen.

Het is dan ook geen luxe-gedachte meer om met je carrière aan de slag te gaan, het wordt steeds noodzakelijker om te kijken of je nog steeds past in je huidige functie, de organisatie waar je werkt. Een jaarlijkse update van je kansen en waarde op de arbeidsmarkt inclusief tips van om je waarde te vergroten, wordt steeds belangrijker. Enerzijds om voor jezelf te weten waar je staat, anderzijds is het voor je werkgever belangrijk te weten hoe hij je kan ondersteunen in je verdere ontwikkeling.

Loopbaan trends

Het speelt ook in op de noodzakelijke trend en aansporing van een leven lang leren. Wanneer je werkt aan je arbeidsmarkt courantheid, ben je aantrekkelijker voor je huidige én toekomstige werkgever. Als je hier niet aan meewerkt zou je op de lange termijn je rechten kunnen verliezen op transitievergoeding of WW. Zo ver is het nog niet, maar de verwachtingen zijn dat er steeds meer gekeken gaat worden naar je inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Regie over je loopbaan met een carrière apk

Neem dus zelf de regie en check waar je momenteel staat, wat je nodig hebt om fit te blijven in je loopbaan. Behalve dat het steeds belangrijker wordt, geeft het ook veel voldoening om met je carrière aan de slag te gaan en je te richten op je talenten. Doen waar je goed in bent.

Maak zelf kennis met de Carrière APK van Elqui.

Elqui kennismakingsgesprek

Wil je graag een persoonlijk advies?

Neem dan vrijblijvend contact op met Ellen of Estra.

Wij helpen je graag verder!

ELQUI, HÉT BUREAU VOOR LOOPBAANCOACHING, OUTPLACEMENT EN TRAININGEN IN ARNHEM EN OMGEVING