OP ZOEK NAAR LOOPBAANADVIES? CHECK ONZE ZOMER CARRIERE-APK!

Elqui loopbaanadvies zomer carriere APK blog header - 800x530

Ben jij op zoek naar loopbaanadvies?

Check dan onze Zomer Carrière-APK!

Loop je al een tijdje rond met het idee dat je iets anders wilt dan je huidige baan? Of is je baan op dit moment nog wel oké maar wil je verder kijken? Weten welke stappen je op de langere termijn wilt gaan zetten? Kortom, wat wordt je Plan B?

Welke aanleiding er ook is, het is tijd om de regie te nemen over je loopbaan. Een gedegen loopbaanadvies is hierbij een must.

Loopbaanadvies

Tijdens de zomer van 2019 bieden we je een kort en krachtig loopbaantraject aan. Tijdens dit traject zullen we samen met jou kijken naar je talenten, drijfveren, waarden en je wensen met betrekking tot je persoonlijke ontwikkeling.

‘Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe kom ik daar?’

Dit zijn de onderliggende vragen waar jij aan het eind van de zomer een glashelder antwoord op hebt. Deze antwoorden zullen we vertalen in een praktisch Strategisch loopbaanplan. Dit plan is onderdeel van een loopbaanadvies bij Elqui.

Vaak is bewustwording van je kwaliteiten, waarden en drijfveren voldoende om weer met plezier naar je werk te gaan. Of, als je ondernemer bent, met hernieuwde energie aan je bedrijf werken. Het kan ook aanleiding zijn om een andere baan te gaan zoeken of te beginnen aan een opleiding naast je werk.

Alles is mogelijk.

Het belangrijkste is, (na) deze zomer gaat er iets gebeuren!

Wat levert loopbaancoaching eigenlijk op?

 

 

Wil je graag een persoonlijk advies?

Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met Ellen of Estra.

Wij helpen je graag verder!

 

BEN JE GEÏNSPIREERD GERAAKT?

Overweeg je ook aan de slag te gaan met je loopbaan? Te gaan doen waar je goed in bent?  Vertel het ons, we helpen je graag bij het realiseren van de volgende stap in je carrière.