reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip

3 TIPS VOOR MEER SUCCES IN JE WERK EN LEVEN

3 TIPS VOOR MEER SUCCES IN JE WERK EN LEVEN

Wil je meer succes en meer uit je (werkende) leven halen?

Met een paar kleine aanpassingen kun je al grote stappen zetten! 

Lees onze drie tips:

  • Zorg voor een ochtendritueel

Schrijver en ondernemer Kevin Kruse interviewde onlangs 200 zeer succesvolle mensen over wat hen zo succesvol en productief maakt. Eén van de opmerkelijkste bevindingen is dat de meest succesvolle mensen een consistente ochtendroutine hanteren.

De meeste rituelen kwamen neer op een work-out, een gezond ontbijt en lichamelijke verzorging. Maar ook meditatie, yoga, lezen of schrijven scoorden hoog, evenals het bepalen van de prioriteiten van de dag.

Door een routine te creëren ben je minder tijd en energie kwijt aan dagelijkse hoe- en wat-vragen.  Dit geeft meer ruimte en energie en vormt een goede basis voor de rest van de dag.

 

  • Investeer tijd in mensen die energie geven

Je kent ze vast wel, de zgn energievampiers: mensen die energie uit je lijken te zuigen. Als je een dag in de omgeving van iemand hebt doorgebracht die je veel energie kost, kom je doodmoe thuis.

Vaak zijn het mensen die veel klagen, anderen geen succes gunnen, vooral met zichzelf bezig zijn en/of alles van de negatieve kant bekijken.

Richt vooral je aandacht op positief ingestelde, gemotiveerde mensen die er voor je zijn en vooruit willen. Deze energie en support zullen je vooruit helpen en je kans op succes vergroten.

 

  • Focus op je sterke punten

Werken aan je zwakke punten helpt je om deze naar een acceptabel niveau te tillen. Vaak door er veel tijd en energie in te steken. En dan nog is het een mager zesje.

Door te focussen op je sterke punten kun je pas écht stappen zetten en je potentieel benutten. Als je je bewust bent van je talenten kun je er meer aandacht aan besteden en ze versterken met kennis en vaardigheden.

Zo ontwikkel je je talenten tot sterke punten en kun je ze productiever inzetten. Met als gevolg dat de positieve energie gaat stromen,  je meer plezier hebt in je werk en je in staat bent om met meer gemak een beter resultaat te bereiken.

 

Ben jij benieuwd naar jouw (verborgen) talenten?

Dat komt goed uit! Elqui organiseert regelmatig workshops voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen. Na afloop van deze workshop weet je beter wie je bent en wat jouw unieke kwaliteiten zijn.

Als je weet wat je talenten zijn, weet je beter wat jouw toegevoegde waarde is. Met deze kennis kun je gemakkelijker keuzes maken en jezelf beter presenteren.

Elqui kennismakingsgesprek

Wil je graag een persoonlijk advies?

Neem dan vrijblijvend contact op met Ellen of Estra.

Wij helpen je graag verder!

ELQUI, HÉT BUREAU VOOR LOOPBAANCOACHING, OUTPLACEMENT EN TRAININGEN IN ARNHEM EN OMGEVING

DOE JIJ WAAR JE GOED IN BENT? Ontdek jouw loopbaanpotentieel!

Doe de Elqui loopbaancheck en weet binnen 5 minuten waar je staat.