reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip

Elqui 8 jaar!

8 jaar Elqui!


Vandaag is het precies 8 jaar geleden dat we zijn gestart met Elqui!

 

Een mijlpaal waar we bij stil willen staan. Met verwondering, omdat we ons realiseren dat die 8 jaren werkelijk voorbij zijn gevlógen. En met dankbaarheid, omdat we al zoveel mensen hebben mogen coachen en trainen. Met als motto Focus op Talent!

In 2009 hebben we onze banen opgezegd om te doen wat onszelf heel veel positieve energie geeft: mensen en organisaties helpen om hun talenten te ontdekken en deze daadwerkelijk en zoveel mogelijk in te zetten. Dat is onze missie.

In ons werk zien we dagelijks wat het aan zelfvertrouwen, energie en uitzonderlijke prestaties oplevert als mensen focussen op het benutten en zichtbaar maken van hun talenten.

Doen waar je goed in bent klinkt misschien eenvoudig, maar het vraagt aandacht, tijd en investering om te onderzoeken wat je talenten zijn. Versterken wat je al in je hebt. Het leidt vaak tot een andere functie, nieuw projecten, een andere baan, of zelfs een andere organisatie… het is elke keer weer anders.


Het resultaat is altijd meer zelfkennis,
persoonlijke groei,
meer regie.  

 

We zijn Elqui gestart met het aanbieden van individuele loopbaantrajecten in de vorm van verschillende Carrière-APK’s en outplacement. In de loop der jaren zijn de projecten diverser geworden.

De workshop Focus op Talent! hebben we in 2010 geïntroduceerd en deze geven we inmiddels in verschillende vormen: op open inschrijving, incompany en tijdens seminars en inspiratiedagen.


De trainingen Personal Branding en Netwerken werden toegevoegd aan het trainingsaanbod en tegenwoordig zijn we ook als interim coach inzetbaar bij organisaties en worden we regelmatig voor teamcoaching gevraagd.


Een mooie stijgende lijn in de ontwikkeling van Elqui, waar we trots op zijn.


Alle mijlpalen mogen gevierd worden! Terwijl we samen proosten op 8 jaar passie voor Elqui, aandacht voor elkaars talenten, fijne klanten, regelmatig uit je comfortzone stappen, mooie resultaten en vooral veel plezier maken (“doe werk dat je leuk vindt en je hoeft nooit meer te werken” ;-)) borrelt het alweer van de ideeën en plannen voor de komende jaren.


Op naar 10 jaar Elqui!
(6 november 2019 – save the date :-))

8 LOOPBAANVRAGEN

P.S.: in het kader van 8 jaar Elqui gaan we 8 keer een loopbaanvraag behandelen in een blog en een vlog. Heb je een vraag op het gebied van talent, carrière, arbeidsmarkt, solliciteren, personal branding, netwerken, etc? Mail het ons! Stuur jouw vraag naar info@elqui.nl

Elqui kennismakingsgesprek

Wil je graag een persoonlijk advies?

Neem dan vrijblijvend contact op met Ellen of Estra.

Wij helpen je graag verder!

ELQUI, HÉT BUREAU VOOR LOOPBAANCOACHING, OUTPLACEMENT EN TRAININGEN IN ARNHEM EN OMGEVING