reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip

14 jaar Elqui: 14 jaar Focus op Talent!

14 jaar Elqui

Elqui blaast 14 kaarsjes uit! 14 jaar vol plezier, werkend vanuit de overtuiging dat iedereen unieke talenten heeft en dat je meer geluk ervaart als je het beste uit je werkende leven kan halen.

 

Focus op Talent!

Sinds dag één hebben we één belangrijke missie: het ontdekken en versterken van talent. Elke dag opnieuw ervaren we de kracht van individuele talenten en hoe deze kunnen bijdragen aan persoonlijke effectiviteit en werkgeluk. Als je je bewust bent van je talenten en deze meer gaat inzetten, kun je de grootste groei realiseren. Daar zijn wij van overtuigd.

 

Terugkijkend op onze reis kunnen we met een glimlach zeggen dat 14 jaar Elqui (bijna) nooit voelde als ‘werk’. De jaren zijn voorbij gevlogen en steeds waren er weer nieuwe, leuke en interessante mensen, organisaties, opdrachten en uitdagingen!

 

We zijn enorm dankbaar voor de energie die we krijgen van dit werk, voor fijne opdrachtgevers die geloven in de kracht van ontwikkeling en cliënten die met moed en enthousiasme aan de slag gaan met hun loopbaan. 

 

Viering van successen

14 jaar Elqui, dat betekent 14 jaar Energie, Enthousiasme en natuurlijk 14 jaar Ellen & Estra. Samen vormen we al 14 jaar een ijzersterk team. Met dezelfde waarden en drijfveren en onze eigen talenten (en uitdagingen ;))  We hebben niet alleen veel geleerd, maar ook veel gelachen en bijzondere herinneringen gecreëerd. We kijken uit naar wat de toekomst in petto heeft, met nog meer kansen om talent te ontwikkelen en onze missie voort te zetten. 

 

 

Ons 5- en 10-jarig jubileum hebben we uitgebreid gevierd zoals je in de video hierboven kunt zien, dus mensen die ons al wat langer kennen weten dat ook het volgende jubileum gevierd zal gaan worden 😉 

 

Op naar de 15 jaar!

 

Warme groet,

Estra & Ellen

Ben je nieuwsgierig naar wat Elqui voor jou kan betekenen? Maak een afspraak met Ellen of Estra en praat met ons verder over loopbaancoaching, outplacement en talentontwikkeling binnen teams. Je bent van harte welkom! 

Elqui kennismakingsgesprek

Wil je graag een persoonlijk advies?

Neem dan vrijblijvend contact op met Ellen of Estra.

Wij helpen je graag verder!

ELQUI, HÉT BUREAU VOOR LOOPBAANCOACHING, OUTPLACEMENT EN TRAININGEN IN ARNHEM EN OMGEVING