reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip

TREND: E-COACHING

e-coaching

Heb je weinig tijd? Wil je graag iets veranderen in je loopbaan? Maar wel zo effectief en efficiënt mogelijk? En wanneer het jou het beste uitkomt?

Denk eens aan e-coaching!

E-coaching is een innovatieve en vooruitstrevende manier van online coaching.

Je bent druk, zowel thuis als op je werk en probeert alle ballen in de lucht te houden. Er zit onrust in je, je wilt eigenlijk wat anders. Maar je hebt geen helder beeld welke richting je nu eigenlijk op wilt. Of het ontbreekt je aan energie om in beweging te komen. Daar zou je het graag eens met een loopbaancoach over willen hebben, maar waar haal je de tijd vandaan?

Hoe vind je tijd om met de juiste coach te praten?

Het verhaal van Sylvia: drukke baan in de financiële dienstverlening, 3 kinderen, echtgenoot vaak in het buitenland. Ze heeft het gevoel dat ze op alle fronten achter de feiten aan holt, zowel in haar werk als privé. Maar ja, ze heeft het goed voor elkaar, dus wil ze niet klagen. Na een tijd durft ze te erkennen dat ze haar baan eigenlijk niet eens meer zo leuk vindt.

Het kost haar erg veel energie en geeft steeds minder voldoening. Alles wordt haar zo langzamerhand teveel. Ze weet dat ze iets moet ondernemen en wil eigenlijk wel een andere baan. Maar Sylvia werkt parttime, heeft een goed salaris: is veranderen van baan wel verstandig? In deze tijden?

Om meer inzicht in haar drijfveren en ambities te krijgen en een betere work/life balance te creëren wil ze graag eens met een coach praten, maar wanneer? Ze heeft het al zo druk!

Is een e coaching traject iets voor jou?

Een e-coaching traject biedt uitkomst. Eén kennismakingsgesprek op kantoor en vervolgens verlopen de gesprekken via MSN, Skype en/of e-mail.
Dat kan één keer per week zijn, maar ook meerdere keren per dag. Zo bepaal je zelf hoe intensief het traject verloopt en wanneer je tijd vrij kunt maken.

Jouw coach stelt vragen en geeft opdrachten waar je mee aan de slag kunt. Uit geschreven tekst kun je erg veel informatie halen.

Wanneer je je eigen uitleg of motivatie zwart op wit ziet, kun je er meer afstand van nemen en er nog eens goed over nadenken of dit echt is wat je graag wilt, of iets wat je juist niet blijkt te willen!

Online coaching heeft een zgn ‘snelkookpaneffect’: binnen een aantal weken heb je door het intensieve contact met je coach een helder inzicht in wat je talenten zijn, welke richting je op wilt en hoe je dit kunt bereiken.

Inzicht

En hoe gaat het nu met Sylvia? Ze heeft inmiddels inzicht in welke activiteiten haar energie kosten en wat haar energievreters zijn, wat ze wel en juist niet wil en hoe ze dit kan bereiken.

Ze weet nu op welke gebieden haar talenten liggen en speelt hier in haar huidige functie handig op in.
De balans tussen werk en privé is al wat verbeterd, omdat ze nu focus heeft en beter keuzes kan maken.

Een andere baan heeft ze nog niet gevonden, maar ze weet precies welke richting ze op wil en ze is ervan overtuigd dat de baan die ze zoekt voor het eind van het jaar haar pad zal kruisen!

Elqui kennismakingsgesprek

Wil je graag een persoonlijk advies?

Neem dan vrijblijvend contact op met Ellen of Estra.

Wij helpen je graag verder!

ELQUI, HÉT BUREAU VOOR LOOPBAANCOACHING, OUTPLACEMENT EN TRAININGEN IN ARNHEM EN OMGEVING

DOE JIJ WAAR JE GOED IN BENT? Ontdek jouw loopbaanpotentieel!

Doe de Elqui loopbaancheck en weet binnen 5 minuten waar je staat.