reviewscore

welkom@elqui.nl

Stuur ons een vraag of bericht

026.669.00.18

Wij staan persoonlijk voor je klaar

Gratis kennismakingsafspraak

Kies hier je datum en tijdstip

HET KEERPUNT VAN FEMKE WISMANS; EEN CARRIERESWITCH

HET KEERPUNT VAN FEMKE WISMANS: EEN CARRIERESWITCH

‘Investeren in jezelf is het grootste kado dat je jezelf kunt geven’

 

Wat wilde je vroeger worden?

Ik heb altijd dokter willen worden. Het leek me geweldig om mensen beter te kunnen maken. Maar die droom spatte in duigen, toen al snel bleek dat ik nul aanleg voor wis- en natuurkunde had. Als ik nu naar mezelf kijk als energetisch therapeut, waarbij ik vaak werk met mensen die niet lekker in hun vel zitten, ben ik blij te ontdekken dat er toch een beetje een dokter in mij schuilt.

Wat is het meest bepalend geweest in je loopbaan en voor je carriereswitch?

In 2014 kreeg ik met een heftige burn-out te maken. Zakelijk en privé stond alles op zijn kop. Niets was meer hetzelfde. De burn-out heeft ervoor gezorgd dat ik voor een carriereswitch koos en besloot om het roer om te gooien. Ik wilde dat doen waar ik gelukkig van werd en niet meer wat er van mij verwacht werd. In de zoektocht naar een gelukkig (werk)bestaan, werd het pad steeds duidelijker. En nu kan ik zeggen dat ik trotse eigenaar ben van een eigen praktijk voor energetische therapie en coaching, waarin ik mensen mag behandelen en begeleiden. Mensen die net als ik op zoek zijn, vragen hebben, hun draai niet kunnen vinden en vastlopen in het dagelijks bestaan.

Wat zou je – carrièretechnisch- anderen willen aanraden?

Blijf jezelf ontwikkelen en onderzoeken. Past deze baan nog bij mij? Voel ik me nog gelukkig op deze plek? Blijf in beweging! Volg je hart, doe die cursus, volg die opleiding, kies voor die baan! En kom je er niet uit, omdat je wel iets ander wil, maar niet weet wat of hoe, vraag hulp! Investeren in jezelf is het grootste kado dat je jezelf kunt geven! Blijf kapitein op je eigen schip, bepaal je eigen koers!

Wat is je grootste talent?

Mijn grootste talent is mensen in hun kracht zetten. Mensen verbinden met hun kern, hun talenten, inzicht geven in onzichtbare processen en het in balans brengen van lichaam en geest.

Wat ben je over 5 jaar aan het doen?

Ik vind het leuk om me te blijven ontwikkelen. Zo ben ik onlangs een opleiding begonnen om het systemisch werk beter onder de knie te krijgen. Op dit moment richt ik me naast het verder ontwikkelen van mijn praktijk www.praktijkunderthesky.nl op het begeleiden van familieopstellingen.

Voor de toekomst heb ik de droom dat naast een mooie goedlopende praktijk, elk bedrijf, elke school, elke gezondheidsinstelling een eigen energetisch coach in huis heeft. De maatschappij zal in de toekomst, nog meer dan nu, een andere manier van communiceren van ons vragen. Een mooie uitdaging om mensen, bedrijven en instellingen daar bewust van te maken en samen te bouwen aan een nieuwe toekomst.

Dus als je me vraagt wat ik over vijf jaar aan het doen ben….Dan ben ik druk bezig om mijn droom te verwezenlijken 🙂

Wat heeft het loopbaantraject bij Elqui je opgeleverd?

Wat ik ontzettend fijn gevonden heb is de persoonlijke benadering, het maatwerk gericht op mij en mijn wensen. Ik voelde me gezien, gehoord en begrepen. De individuele gesprekken, focus op talent, de wandeling, de verkregen inzichten, de netwerkcontacten, het heeft me allemaal geholpen om vertrouwen in mijzelf te hebben en te houden, waardoor ik in het zelfstandig ondernemerschap ben blijven geloven!

Veel dank voor Estra, die me de ruimte heeft gegeven om mijn pad te kunnen bewandelen!

Elqui kennismakingsgesprek

Wil je graag een persoonlijk advies?

Neem dan vrijblijvend contact op met Ellen of Estra.

Wij helpen je graag verder!

ELQUI, HÉT BUREAU VOOR LOOPBAANCOACHING, OUTPLACEMENT EN TRAININGEN IN ARNHEM EN OMGEVING

DOE JIJ WAAR JE GOED IN BENT? Ontdek jouw loopbaanpotentieel!

Doe de Elqui loopbaancheck en weet binnen 5 minuten waar je staat.